top of page

Lina Seguró Mendlewicz - Paisatgista i dissenyadora

“Responc al desig i necessitat de crear espais amb sentit, naturalitzar espais o simplement dotar-los de caràcter. Per aconseguir-ho, busco el llenguatge del propi espai.”

Verveine és el projecte de Lina Seguró Mendlewicz, el resultat d'una trajectòria professional que va des del paisatgisme tècnic fins al disseny de mobiliari amb materials recuperats. 

 

Lina es va graduar com Paisatgista per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona, cursant part dels seus estudis a l'Escola superior nacional de paisatge de Versalles. Amb aquesta especialització completà la seva formació inicial en agronomia, titulada en Enginyeria Agrícola per l' ESAB.

 

Tot i que la seva carrera havia començat amb l'arquitectura de paisatge, va anar derivant cap a la petita escala, passant pel disseny i la docència a ETSAB (UPC) i ELISAVA.

 

Com a sòcia fundadora d'A2P Paisatge i Arquitectura, va realitzar fins a l'any 2010 obres en l'àmbit públic i privat.

Amb la firma ARXE va treballar en el disseny de mobles realitzats amb elements orgànics i recuperats. Les peces, inspirades en l'univers natural, prenien forma al taller i es concloïen amb la posada en escena. Els dissenys d'ARXE es poden trobar a Berlín, París, Londres y Nova York, entre altres localitzacions.

 

Verveine va començar com un projecte associat a La Casa por el Tejado. Durant dos anys van col·laborar en la naturalització de les ciutats i van explorar solucions tècniques per construir de manera sostenible.

 

Actualment Lina segueix ampliant els seus coneixements en paisatgisme, disseny i decoració. Un valor afegit als seus treballs és la resolució global de cada espai, integrant l'estètica i funcionalitat de tots els seus elements.

 

Els materials naturals i la seva capacitat per generar sensacions són una inspiració diària. La seva il·lusió és fer de cada encàrrec una història única, tenint cura de cada detall i treballant en estreta complicitat amb el client.

bottom of page